OFERTA WIN

- nasze produkty -

Wytrawne

Lile de Gruzja Daisi
Wino czerwone, wytrawne, produkowane ze specjalnie dobranych winogron gatunku Saperavi i Rkatsiteli uprawianych we wschodniej Gruzji w Kakbeti, gdzie specyficzny, suchy klimat podnosi zawartość cukru w w winogronie. Wyróżnia się niespotykanym kolorem, twardym, niepowtarzalnym zapachem orzechów oraz jeżyn i dzikiej wiśni, a także długoutrzymującym się, wyrazistym smakiem.
Kolor:
czerwone
Szczep:
Producent:
"Nagdi Marani" LTD
Zawartość alkoholu:
12.0%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Gurjaani
Marani of Georgia Rkatsiteli
Wino białe, wytrawne, naturalne produkowane z winogron szczepu Rkatsiteli w regionie Kakheti, Gruzja. Wyróżnia się jasnobursztynową barwą oraz wyrazistym aromatem kwiatów i cytrusów. Posiada wyrazisty smak.
Kolor:
białe
Szczep:
Rkatsiteli
Producent:
"KHAREBA" LTD
Zawartość alkoholu:
12.0%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Tbilisi
Marani of Georgia Saperavi
Wino czerwone, wytrawne produkowane z winogron szczepu Saperavi w regionie Kakheti, Gruzja. Charakteryzuje się barwą wpadającą w ciemny granat i niepowtarzalnym smakiem z wyczuwalnymi nutami suszonych owoców i przypraw.
Kolor:
czerwone
Szczep:
Producent:
"KHAREBA" LTD
Zawartość alkoholu:
12.0%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Tbilisi
Nagdi Marani Saperavi
Wino czerwone, wytrawne o ciemnorubinowym kolorze, produkowane ze specjalnie dobranych winogron gatunku Saperavi, uprawianych w rejonie Kakhbeti w miko zonie Akhoebi starą gruzińską technologią QVEVRI. Polega ona na produkcji wina w tradycyjnej, glinianej amforze, która zostaje zakopana w ziemi, aby zapewnić winogronom odpowiednią temparaturę w procesie fermentacji. Wina produkowane w technologii QVEVRI posiadają nie tylko świetny i pełny smak, ale także właściwości lecznicze ? między innymi skutecznie obniżają poziom cholesterolu. Wyróżnia się aromatem wiśni z nutą waniliową, dobrze wkomponowaną w winogronową całość.
Kolor:
czerwone
Szczep:
Producent:
"Nagdi Marani" LTD
Zawartość alkoholu:
11.5%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Gurjaani
Nagdi Marani Tsarapi Qvervi Rkatsiteli
Wino białe, wytrawne wytwarzane z winogron gatunku Rkatsiteli uprawianych we wschodniej Gruzji, w regionie Kakheti, miejscowość Gurdjaani, gdzie specyficzny, suchy klimat podnosi zawartość cukru w winogronie. Wino produkowane jest tradycyjną, gruzińską metodą QVEVRI. Polega ona na produkcji wina w tradycyjnej, glinianej amforze, która zostaje zakopana w ziemi, aby zapewnić winogronom odpowiednią temparaturę w procesie fermentacji. Wina produkowane w technologii QVEVRI posiadają nie tylko świetny i pełny smak, ale także właściwości lecznicze ? między innymi skutecznie obniżają poziom cholesterolu. Delikatna słodycz i mnóstwo aromatów owocowych.
Kolor:
białe
Szczep:
Producent:
"Nagdi Marani" LTD
Zawartość alkoholu:
11.5%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Gurjaani

Półwytrawne

Lile de Gruzja Nagdi Marani
Wino czerwone, półwytrawne, produkowane ze specjalnie dobranych winogron gatunku Saperavi i Rkatsiteli uprawianych we wschodniej Gruzji w Kakbeti. Posiada nasycony kolor i charakteryzuje się gęstym, aksamintym smakiem z wyczuwalnymi akcentami leśnych jagód. W zapachu daje się także odnaleźć subtelny aromat dojrzałych malin.
Kolor:
czerwone
Szczep:
Producent:
"Nagdi Marani" LTD
Zawartość alkoholu:
11.5%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Gurjaani
Nagdi Marani Pirosmani
Wino czerwone, półwytrawne produkowane ze specjalnie dobrancyh winogron garunku Saperavi, uprawianych w mikro zonie Kardanakchi w miejscowości Gurdjaani, starą gruzińską metodą QVEVRI. Polega ona na produkcji wina w tradycyjnej, glinianej amforze, która zostaje zakopana w ziemi, aby zapewnić winogronom odpowiednią temparaturę w procesie fermentacji. Wina produkowane w technologii QVEVRI posiadają nie tylko świetny i pełny smak, ale także właściwości lecznicze ? między innymi skutecznie obniżają poziom cholesterolu. Wino PIROSMANI odznacza się ciemnorubinowym kolorem oraz charakteryzuje mocym aromatem dojrzałych, czerwonych jagód i aksamitnym smakiem.
Kolor:
czerwone
Szczep:
Producent:
"Nagdi Marani" LTD
Zawartość alkoholu:
11.5%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Gurjaani

Półsłodkie

Lile de Gruzja Lileo
Wino czerwone, półsłodkie, produkowane ze specjalnie dobranych winogron gatunku Saperavi i Rkatsiteli uprawianych we wschodniej Gruzji w Kakbeti, gdzie specyficzny, suchy klimat podnosi zawartość cukru w w winogronie. Charakteryzuje się pełnym i wyrazistym smakiem, serwując w aromacie wyjątkowe nuty migdałowe i owoce leśne.
Kolor:
czerwone
Szczep:
Producent:
"Nagdi Marani" LTD
Zawartość alkoholu:
11.5%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Gurjaani
Marani of Georgia Alazani Valley
Białe wino stołowe, naturalnie półsłodkie wytwarzane z winogron gatunku Rkatsiteli w Dolinie Alazańskiej, region Kakheti, Gruzja. Wyróżnia się wyrazistym owocowym aromatem i pełnym smakiem.
Kolor:
białe
Szczep:
Producent:
"KHAREBA" LTD
Zawartość alkoholu:
12.0%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Tbilisi
Marani of Georgia Alazani Valley
Czerwone wino stołowe, naturalnie półsłodkie wytwarzane z wingron szczepu Saperavi w Dolinie Alazańskiej, region Kakheti, Gruzja. Posiada pełną, ciemnoczerwoną barwę i aksamitny smak.
Kolor:
czerwone
Szczep:
Producent:
"KHAREBA" LTD
Zawartość alkoholu:
12.0%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Tbilisi
Nagdi Marani Kindzmarauli
Wino czerwone, półsłodkie, wytrwarzane z winogron gatunku Saperavi, uprawianych w mikro zonie Kindzmaruli w miejscowości Kvareli, region Kakheti, starą i unikatową gruzińską technologią QVEVRI. Polega ona na produkcji wina w tradycyjnej, glinianej amforze, która zostaje zakopana w ziemi, aby zapewnić winogronom odpowiednią temparaturę w procesie fermentacji. Wino produkowane metodą QVEVRI wyróżnia niespotykany i piękny krwistoczerwony kolor oraz wyjątkowy, twardy zapach. Wina produkowane w technologii QVEVRI posiadają nie tylko świetny i pełny smak, ale także właściwości lecznicze ? między innymi skutecznie obniżają poziom cholesterolu.
Kolor:
czerwone
Szczep:
Producent:
"Nagdi Marani" LTD
Zawartość alkoholu:
11.5%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Gurjaani
Nagdi Marania Alazani Valley
Wino czerwone, półsłodkie, wytwarzane z winogron garunku Saperavi, rosnących we wschodniej Gruzji w rejonie Kakheti, Dolina Alazani starą, gruzińską technologią QVEVRI. Polega ona na produkcji wina w tradycyjnej, glinianej amforze, która zostaje zakopana w ziemi, aby zapewnić winogronom odpowiednią temparaturę w procesie fermentacji. Charakteryzuje się pięknym, ciemnorubinowym kolorem, przyjemnym, świeżym bukietem oraz aksamitnym i harmonijnym smakiem.Wina produkowane w technologii QVEVRI posiadają nie tylko świetny i pełny smak, ale także właściwości lecznicze ? między innymi skutecznie obniżają poziom cholesterolu.
Kolor:
czerwone
Szczep:
Producent:
"Nagdi Marani" LTD
Zawartość alkoholu:
11.5%
Pojemność butelki:
750ml
Kod produktu:
Polecane do:
Kraj/region:
Gruzja, Gurjaani

Słodkie